8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς Σφακίων

29 Μαΐου 2022

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Σφακίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων διοργανώνουν, 1ο Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς (10 χλμ.) την

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

στην Ίμβρο Σφακίων

Ώρα εκκίνησης:                                 09:00

Καταληκτική ώρα τερματισμού:     11:00

Περιγραφή διαδρομής

Με αφετηρία το χωριό Ίμβρος, οι δρομείς εισέρχονται και διασχίζουν το πανέμορφο Φαράγγι της Ίμβρου, μετά την έξοδό τους από αυτό προσεγγίζουν νότια το χωριό Κομιτάδες και τερματίζουν στην αυλόπορτα του ιστορικού Ιερού Ναού της Παναγιάς της Θυμιανής, όπου το 1821 κηρύχθηκε η Ελληνική Επανάσταση στην Κρήτη.

Σταθμός νερού

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 8 χλμ. της διαδρομής.

Διακρίσεις –Κατηγορίες  για τον 1ον Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς 10 χλμ.  

 • Κύπελλα: στον πρώτο της γενικής κατάταξης ανδρών, στην πρώτη της γενικής κατάταξης γυναικών.
 • Μετάλλια νικητών/τριών στους/στις τρεις (3) πρώτους/ες της γενικής κατάταξης ανδρών και της γενικής κατάταξης γυναικών αντίστοιχα.
 • Ειδικό μετάλλιο συμμετοχής σε όσους/ες τερματίσουν.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον 1ον Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2007 και μετά). Οι δρομείς μικρότερων ηλικιών πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες.

Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής στον 1ον Αγώνα Δρόμου Θυμιανής Παναγιάς  

 • Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι
 • Αριθμός συμμετοχής
 • Χρονομέτρηση
 • Αναμνηστικό μετάλλιο
 • Παροχή νερού και ενεργειακών μπαρών
 • Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

Προσοχή: Στον Αγώνα Δρόμου οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε εκατόν πενήντα (150) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) Δηλώσεις Συμμετοχής

 • Δηλώσεις συμμετοχής στον Αγώνα υποβάλλονται έως την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022και ώρα 00  μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePxPdg7CBRHzXCyKrFg9LDzUd1phcWB_Pnj4T1pf2C3DP3Kg/viewform?usp=pp_url

 • Η συμμετοχή στον Αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Γ) Παραλαβή πακέτου συμμετοχής

Υποχρεωτική είναι η παραλαβή από τους συμμετέχοντες του πακέτου συμμετοχής τους από την αφετηρία του Αγώνα στο χωριό Ίμβρος την ημέρα του Αγώνα, Κυριακή 291 Μαΐου 2022  από 08:00 έως και 08:45.

Δ) Μετακίνηση δρομέων

Οι δρομείς με δικά τους μεταφορικά μέσα θα προσέλθουν στο χωριό Ίμβρος, όπου βρίσκεται η αφετηρία του αγώνα. Μετά το τέλος του Αγώνα θα μετακινηθούν με μέσα του Δ. Σφακίων από τη Θυμιανή Παναγιά στην Ίμβρο.

Η) Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

Ι) Παροχή Πληροφοριών

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κο Εμμανουήλ Τζωρτζάκη (τηλ.:6947573218)

Σφακιά, 16-5-2022

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία