8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε ομόφωνα η ακύρωση του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης για το έτος 2020 και η διεξαγωγή του τον Απρίλιο του 2021, όπως υπαγορεύουν οι σημερινές συνθήκες.

Οι πολίτες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο έχουν τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδό τους στην ατομική τους καρτέλα – τους έχει σταλεί σχετικό Link με email κατά την εγγραφή – και την επιλογή της ένδειξης «Αίτημα Ακύρωσης/Cancellation Request» στο κάτω μέρος της καρτέλας. Για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο email contact@hex.gr. Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβούν στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους (πχ ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, αεροπορικές εταιρίες, κτλ).

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν το Μαραθώνιο Κρήτης σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν πάντα προτεραιότητά της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Κρήτης.

 

Επικοινωνία: info@crete-marathon.gr , +30 6932630730

 

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης

Ο Πρόεδρος

 

Νικόλαος Καλογερής

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία