8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Έναρξη εγγραφών του Σ.Δ.Υ.Χ. για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2020

Αγαπητά Μέλη,

Το Γραφείο Μαραθωνίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2020 με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

 

Μαραθώνιος Δρόμος

Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Αγώνας Δρόμου 10χλμ

Το Σάββατο 07 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας των 10χλμ. Οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεών τους.

 

Αγώνας Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE

Την Κυριακή 08 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας των. Οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 5χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Τα όρια εγγραφών για όλους τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας έχουν μειωθεί. Ο αριθμός των εγγραφών που διατέθηκαν στον Σ.Δ.Υ.Χ. για τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας είναι ανά Αγώνα ο εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2002 και μεγαλύτεροι) – 12 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 7εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 1 εγγραφή

Από τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, τα διαθέσιμα επίπεδα εγγραφής είναι δύο: Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής και Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής (αφορά κυρίως δρομείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό).
Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές

Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:
Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο: 25€
Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ενισχυμένο Επίπεδο:  22€
Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ενισχυμένο Επίπεδο:  19€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Σας προτρέπουμε, πριν προχωρήσετε στην υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας, να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2020.

Όσα μέλη του Σ.Δ.Υ.Χ. ενδιαφέροντια να συμμετάσχουν μέσω της ομαδικής εγγραφής του Συλλόγου στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2020 θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό μήνυμα στο chaniarunners@gmail.com μέχρι τις 5 Αυγούστου.  Επειδή οι θέσεις που έχουν διατεθεί στον Σ.Δ.Υ.Χ. είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η λίστα προτεραιότητας θα ανακοινωθεί στις 10 Αυγούστου και τα μέλη που θα καταλάβουν τις προσφερόμενες από τη διοργάνωση θέσεις, θα πρέπει αυστηρά εντός δύο (2) ημερών να εξοφλήσουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία αυτή χωρίς να έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής, η αίτηση του συγκεκριμένου μέλους θεωρείται άκυρη, η θέση αποδεσμεύεται και παραχωρείται στο επόμενο μέλος της λίστας αναμονής που θα έχει καταρτιστεί, και το οποίο θα ειδοποιείται και θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής εντός τριών ημερών.

Η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. κατόπιν συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Σ.Δ.Υ.Χ. Μιχάλη Παπαδάκη (τηλ.: 6983504132).

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ.Χ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία