8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου Νυχτερινού Δρόμου Χανίων

ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

17 Οκτωβρίου 2020

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) διοργανώνει σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων, τον 7ο Νυχτερινό Δρόμο το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

Περιλαμβάνονται δύο αγώνες:

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

 

Ώρα εκκίνησης:                         19:20

Καταληκτική ώρα τερματισμού:    20:30

 

Περιγραφή Διαδρομής 10χλμ.( προσοχή, η παρακάτω διαδρομή 5 χλμ θα γίνει χ2)

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Διέλευση, διαδοχικά, από τις  οδούς: Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως-  Δευκαλίωνος-Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη – Κοκότση-δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου-Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων)-δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας)- αριστερά Χατζημιχάλη  Γιάνναρη- Πλατεία Δημοτικής Αγοράς –Σκαλίδη-δεξιά Πειραιώς-δεξιά Ακτή Κανάρη-Ακτή Κουντουριώτη.

Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης, Γιαλί Τζαμί.

 

Σταθμοί νερού

α) Γιαλί Τζαμί

β) Οδός Παπανδρέου

 

Διακρίσεις – Κατηγορίες για τον Δρόμο των 10 χλμ.

Κύπελλα:

Γενική κατάταξη Ανδρών

Γενική κατάταξη γυναικών

 

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Δρόμο των 10χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002  και μετά).

Προσοχή:Στον Δρόμο των 10χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε εκατό (100) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή των δρομέων και την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

 

Παροχές πακέτου συμμετοχής στον Δρόμο των 10χλμ.

  • Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι
  • Αριθμός συμμετοχής
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Αναμνηστικό δίπλωμα
  • Παροχή νερού και ενεργειακών μπαρών
  • Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

 

 

Αγώνας δρόμου5 χλμ.

 

Ώρα εκκίνησης:                         19:00

Καταληκτική ώρα τερματισμού:    20:30

 

Περιγραφή διαδρομής 5 χλμ.

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Διέλευση, διαδοχικά, από τις  οδούς: Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως-  Δευκαλίωνος-Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη – Κοκότση-δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου-Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων)-δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας)- αριστερά Χατζημιχάλη  Γιάνναρη- Πλατεία Δημοτικής Αγοράς –Σκαλίδη-δεξιά Πειραιώς-δεξιά Ακτή Κανάρη-Ακτή Κουντουριώτη.

Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης, Γιαλί Τζαμί.

 

Σταθμός νερού

Οδός Παπανδρέου

 

Διακρίσεις –Κατηγορίες  για τον Δρόμο των 5 χλμ.

Κύπελλα: στους τρείς (3) πρώτους και στις τρείς (3) πρώτες κάθε κατηγορίας, ως εξής:

Γενική κατάταξη Ανδρών

Γενική κατάταξη γυναικών

ΑΜΕΑ

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2008 και μετά).Οι δρομείς μικρότερων ηλικιών συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες.

Προσοχή: Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε εκατό(100) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή των δρομέων και την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

 

Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής στον Δρόμο των 5 χλμ.

  • Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι
  • Αριθμός συμμετοχής
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Αναμνηστικό δίπλωμα
  • Παροχή νερού και ενεργειακών μπαρών
  • Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Α) Δηλώσεις Συμμετοχής

  • Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ(https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=c2cbca94f0fa1f466da7781016980284) εγγραφήκαι για τους δύο αγώνες έως τη09-10-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00.
  • Εξόφληση των συμμετοχών έως τις 13/10/2020 ηλεκτρονικά. Περιορισμένη δυνατότητα για εξόφληση αυτοπροσώπως, στα γραφεία του ΣΔΥΧ (Κυδωνίας 29, Κτήριο Δημαρχείου Χανίων – είσοδος από οδό Καραϊσκάκη) εγγραφή και για τους δύο αγώνες από 7 έως και 12Οκτωβρίου 2020 καθημερινά κατά τις ώρες 18:00-21:00.
  • ***Σημαντική σημείωση:

Η συμμετοχή σας θα θεωρηθεί έγκυρη 10 μέρες πριν τον αγώνα καθώς θα εξαρτηθεί από τα περιοριστικά μετρά που θα είναι σε ισχύ εκείνη την περίοδο. Εφόσον υπάρχει περιορισμός των συμμετεχόντων θα αποφασίσει η Οργανωτική Επιτροπή τα κριτήρια συμμετοχής.

 

Β) Αντίτιμο Συμμετοχής

  • Για τα 10χλμ.το αντίτιμο συμμετοχής είναι: 10€.
  • Για τα 5 χλμ.το αντίτιμο συμμετοχής είναι: 5€.

Προσοχή:Η ομαδική (6 άτομα και άνω)  συμμετοχή για μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου στον Δρόμο των5 χλμ. είναι Δωρεάν, εφόσον η εγγραφή γίνει μέσω του σχολείου τους και όχι μεμονωμένα.

 

 

Το αντίτιμο συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί:

α)Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής στα γραφεία του ΣΔΥΧ.

β)Με online πληρωμή στο λογαριασμό GR 9302607460000930103339028  της EUROBANK προσκομίζοντας το αντίγραφο της κατάθεσης με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ή αποστέλλοντάς το στο email:chaniarunners@gmail.com

*** Σημαντική σημείωση:

Το αντίτιμο της συμμετοχής θα καταβληθεί 10 μέρες πριν τον αγώνα εφόσον έχετε ενημερωθεί πως είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλούμε απσοτείλατεMail στη διεύθυνση chaniarunners@gmail.comμε θέμα: «Ερωτήσεις επί των εγγραφών»

Τα έξοδα κατάθεσης  βαρύνουν τον καταθέτη.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για κοινωνικό – αθλητικό  σκοπό.

Γ) Παραλαβή πακέτου συμμετοχής

Υποχρεωτική είναιη παραλαβή από τους συμμετέχοντες του πακέτου συμμετοχής τους από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. την Παρασκευή 16/10/2020 και ώρες 17:00– 21:00και το Σάββατο 17/10/2020 και ώρες 9:30 – 12:30.Η παραλαβή του πακέτου θα γίνεται MONO με την επίδειξη της απόδειξης κατάθεσης του αντίτιμου συμμετοχής.

 

Δ) Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Θα υπάρξει δυνατότητα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια των αγώνων, στον χώρο της εκκίνησης.

 

Ε) Υγειονομική Κάλυψη

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Θα διατίθενται ασθενοφόρο και διασώστεςγια ιατρική κάλυψη σε όλες τις διαδρομές.

 

Ζ) Παραλαβή διπλώματος συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το Δίπλωμα Συμμετοχήςτους ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, εφόσον έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά.

 

Η) Παράλληλες εκδηλώσεις

Κατά μήκος των διαδρομών των αγώνων θα υπάρξουν χαρούμενα δρώμενα καθώς και μουσική εκδήλωση στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού, στην πλατεία Γιαλί Τζαμί.

 

Θ) Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

 

Ι) Παροχή Πληροφοριών

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κο Χρήστο Βασιλείου, τηλ.: 6972299958.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία