8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Μαραθώνιος Κρήτης 21/04/2019 – AIMS CHILDREN’S WORLD RACES – CRETE CHILDREN’S RACE 2,5 km

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  • Χανιά, 12 Μαρτίου 2019
  • «Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2019 »

Παγκόσμια Σειρά Παιδικών Αγώνων της AIMS

Παιδικός Αγώνας Κρήτης 2,5χλμ

AIMS Children’s World Races – Crete Children’s Race

 

Η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS), της οποίας είναι μέλος η Διοργάνωση του Μαραθώνιου Κρήτης, αναγνωρίζει τους αγώνες των παιδιών που πραγματοποιούνται από τα μέλη της, προωθεί και ενθαρρύνει τα μέλη της σε όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν τους αγώνες αυτούς εντάσσοντας τους στην Σειρά Παιδικών Αγώνων της  AIMS  με τον τίτλο AIMS Childrens World Races.

 

Η Ο.Ε. του Μαραθωνίου Κρήτης, τηρώντας τις προδιαγραφές της AIMS για τους παιδικούς αγώνες δρόμου  και  θέλοντας να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της άθληση των παιδιών κάθε ηλικίας, μέσω των δρομικών δραστηριοτήτων, στην ενασχόληση όλο και περισσοτέρων παιδιών με την άθληση, την κίνηση και το τρέξιμο και στηρίζοντας ένθερμα την προσπάθεια της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS), πραγματοποίησε την ένταξη του Αγώνα Δρόμου 2,5 km στην Παγκόσμια Σειρά Παιδικών Αγώνων της AIMS, με το όνομα Crete Childrens Race 2,5 km”.

 

Στον αγώνα αυτόν μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10,11 και 12 ετών (των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου).

 

Η εγγραφή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί:

  • Μέσω της σχολικής μονάδας όπου φοιτούν,
  • Με ατομική εγγραφή και την απαραίτητη Γονική Συναίνεση μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης και κατά την λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών 19.04.2019 & 20.04.2019 (Γυαλί Τζαμισί, Ενετικό Λιμάνι Χανίων).

 

Παιδικός Αγώνας Κρήτης 2,5χλμ

  Παγκόσμια Σειρά Παιδικών Αγώνων της AIMS

Crete Children’s Race – AIMS Children’s World Races

Τα παιδιά αγαπούν να τρέχουν!

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία