8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας 2012

Κατεβάζουμε Ομάδα!

 

Ο ΣΔΥΧ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στους αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ που θα λάβουν χώρα στις 11 Νοεμβρίου 2012. Προσοχή: Δηλώσεις συμμετοχής έως 16 Αυγούστου 2012!!!

Η διοργάνωση επιτρέπει Ομαδική Εγγραφή σε αθλητικούς συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον  30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ως ομάδα και αφορά σε από κοινού εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγώνα δρόμου ή/και πακέτου συμμετοχής. Επιπλέον, με τον τρόπο εξασφαλίζεται έκπτωση 5€ ανά άτομο ανεξαρτήτως αγώνα και πακέτου υπηρεσιών. Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής ορίζεται ένας Αρχηγός Ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι δρομέας μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, ο Αρχηγός της Ομάδας είναι αυτός που την εκπροσωπεί έναντι των διοργανωτών για διάφορα θέματα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να τρέξετε με την παρέα του ΣΔΥΧ, μπορείτε είτε να κατεβάσετε την επίσημη αίτηση της διοργάνωσης την οποία βρίσκετε παρακάτω, να την συμπληρώσετε και να την παραδώσετε στο γραφείο του Συλλόγου, είτε να την σκανάρετε και να μας την στείλετε συμπληρωμένη στο e-mail του Συλλόγου ( chaniarunners@gmail.com). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΔΥΧ (βλ. https://sdyh.gr/contact.html ).

Κατεβάστε την αίτηση στον υπολογιστή σας, κάνοντας δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επιλέγοντας “προβολή εικόνας” ή αν προτιμάτε “αποθήκευση ως”:

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία