8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 6ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2019

 

                                                                                         Χανιά 30/10/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων πραγματοποίησε για 6η συνεχή χρονιά τον Νυχτερινό αγώνα δρόμου, που ήταν αφιερωμένος στα 52 θύματα τροχαίων ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Ήταν μια εντυπωσιακή αθλητική γιορτή που αγκαλιάστηκε και φέτος από την τοπική κοινωνία,  από όλη την Κρήτη γενικότερα αλλά και με συμμετοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα και  το εξωτερικό.

Η απήχηση του κόσμου ήταν και φέτος μεγάλη με τις συμμετοχές να φθάνουν στους 750 περίπου δρομείς και στα δύο αγωνίσματα δρόμου (5χλμ και 10χλμ). Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή που έδειξαν οι συνδημότες μας κάτοικοι και οδηγοί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφέρεια Κρήτης και Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, καθώς και τον Δήμο Χανίων για την υποστήριξη τους.

Αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχής χωρίς τους υποστηρικτές της διοργάνωσης με τη μεγάλη συμβολή τους, όπως η Τροχαία Χανίων, η ομάδα μοτοσικλετιστών V-Strom Greek Riders Χανίων, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Τομέας  Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την ΕΠΟΜΕΑ (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Χανίων), την Ε.ΝΑ.ΜΟ.ΝΟΧ (Ομάδα Εθελοντών Ναυαγοσωστών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων), την Γενική Κλινική Γαβριλάκη για την παραχώρηση ασθενοφόρου, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο,  το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ  Δήμου Χανίων.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μεμονωμένους εθελοντές της διοργάνωσης που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Ευχαριστούμε τον Φιλοζωϊκό σύλλογο Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» το σώμα Ελλήνων Προσκόπων Χανίων για την υποστήριξη, τον dj της διοργάνωσης Δαμιανό Καλογεράκη, τον φωτογράφο που κάλυψε τον αγώνα  κ. Κυριακάκη Δημήτρη  ΦΩΤΟΠΟΛΙΣ  και την CHANIA SKY ART για τα εντυπωσιακά πλάνα από τον 6ο Νυχτερινό αγώνα δρόμου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, την ΕΤΑΝΑΠ με τα νερά ΣΑΜΑΡΙΑ, την NEKTAR NATURA με τους χυμούς που μας προσέφερε, τις μπάρες δημητριακών ELVITA bakery, την μπύρα ΧΑΡΜΑ, το κρύο τσάϊ από βότανα της Κρήτης ICE CRETEA, την ACS που φρόντισε για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών, το φυτώριο ΠΑΠΑΟΥΤΣΑΚΗΣ, το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου, το βιβλιοχαρτοπωλείο ΡΟΜΒΟΣ, το ALL TO PRINT εκτυπώσεις ΧΑΖΗΡΑΚΗΣ, και την εταιρεία ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. ανακυκλώσεις μετάλλων,  που με την σημαντική συμβολή τους καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον φετινό Νυχτερινό αγώνα Δρόμου, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας που βοήθησαν ουσιαστικά στην προβολή και την κάλυψη του αγώνα.

Ραντεβού στον 7ο Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου Χανίων το Σάββατο 17 Οκτ 2020

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ – ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ 6ου ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΣΟΔΑ

Συμμετοχές:   3692€

Θεσμικές Χορηγίες: Περιφερειακό Ταμείο Κρήτης  : 1500€

 Δήμος Χανίων:  800€

Άλλες Χορηγίες: 500€

Σύνολο: 6492€

ΔΑΠΑΝΕΣ

Κόστη για αριθμούς συμμετοχής- CHIP- και ηλεκτρ. χρονομέτρηση: 1953€

Κόστος για μετάλλια και κύπελλα:  1135€

Κόστος για τεχνικά μπλουζάκια:  2578€

Κόστος μπανάνες – ισοτονικά-νερά:   215€

Κόστη διάφορα (ιπτάμενα φανάρια, μουσική, κλπ): 310€

Σύνολο:   6191€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΩΝ – ΔΑΠΑΝΩΝ =        (αποθεματικό)    301€

Εκ του Δ.Σ. του ΣΔΥΧ

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία