8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2019 – ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

«Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2019»

Αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη

Επίσημα Αποτελέσματα – Δίπλωμα Συμμετοχής – Φωτογραφίες Τερματισμού

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο website της Διοργάνωσης:

 

https://crete-marathon.gr/gr/apotelesmata/apotelesmata-2019

 

Οι δρομείς του Μαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους και δωρεάν τις φωτογραφίες του αγώνα με τον χρόνο τερματισμού τους, επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο – μενού.

Οι συμμετέχοντες στα 2,5χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους, επιλέγοντας το παραπάνω μενού.

Αποτελέσματα αγώνων 2019: «Αναζητήστε: το αγώνισμα και το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας»

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων είναι συνολικά πάνω από 5.000.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την Τροχαία Χανιών, τους Κριτές των αγώνων, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, τους Εθελοντές και Εθελοντικούς φορείς και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Κλασικής Μοτοσυκλέτας, τους Επαγγελματίες και τους Δημότες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, για την υποστήριξη των αγώνων και όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Καλή αντάμωση στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης το 2020

 

Από την Ο.Ε

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία