8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ενημέρωση συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2021

Αγαπητά Μέλη,

Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ξεκινάει την προετοιμασία για τον Μαραθώνιο Αθήνας 2021 που έχει οριστεί στις 13-14 Νοεμβρίου 2021 με την περίοδο των εγγραφών να αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Στη διοργάνωση θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Σε αυτή την φάση και σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής).

Για τον Σ.Δ.Υ.Χ., ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021 διαθέτει στα ακόλουθα αγωνίσματα τις θέσεις που ακολουθούν με τα ανάλογα κόστη εγγραφής:

Μαραθώνιος Δρόμος (14-11-2021// γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2003 και μεγαλύτεροι/ες) – 8 εγγραφές. Κόστος εγγραφής: 25€ (Ενισχυμένο πακέτο)
Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (13-11-2021// γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2009 και μεγαλύτεροι/ες) – 2 εγγραφές. Κόστος εγγραφής: 22€ (Ενισχυμένο πακέτο)
Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. (14-11-2021// γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2009 και μεγαλύτεροι/ες) –  ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Σας προτρέπουμε πριν αποφασίσετε για τη συμμετοχή σας να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Ακύρωσης COVID-19 (ΕΔΩ).

Όσα μέλη του Σ.Δ.Υ.Χ. ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω της ομαδικής εγγραφής του Συλλόγου στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2021 θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό μήνυμα στο chaniarunners@gmail.com μέχρι τις 19 Αυγούστου 2021.  Επειδή οι θέσεις που έχουν διατεθεί στον Σ.Δ.Υ.Χ. είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η σειρά προτεραιότητας θα ανακοινωθεί κατόπιν και τα μέλη που θα καταλάβουν τις προσφερόμενες από τη διοργάνωση θέσεις, θα πρέπει αυστηρά εντός ημερομηνίας που θα οριστεί να εξοφλήσουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία αυτή χωρίς να έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής, η αίτηση του συγκεκριμένου μέλους θεωρείται άκυρη, η θέση αποδεσμεύεται και παραχωρείται στο επόμενο μέλος της λίστας αναμονής που θα έχει καταρτιστεί, και το οποίο θα ειδοποιείται και θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής εντός τριών ημερών.

Η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. κατόπιν συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στον Γενικό Γραμματέα του Σ.Δ.Υ.Χ. Βασίλη Οικονομίδη (τηλ.: 6974324979).

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία