Ανακοινώσεις
4 ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου/Προκύρηξη αγώνα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων , Ομάδα Κοινωνικής Στήριξης
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Δήμος Χανίων , Περιφέρεια Κρήτης


Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων:.  Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Περισσότερα...
Καιρός

3ος Νυχτερινός Δρόμος: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων
Συνδιοργάνωση Δήμος Χανίων και Περιφέρεια Κρήτης


Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων


Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

afisa

 


Α) Αγώνας Δρόμου 10 χλμ
Ώρα εκκίνησης: 19.00


Περιγραφή διαδρομής:

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολή.

Διέλευση, διαδοχικά, από τις οδούς:

Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως , Δευκαλίωνος , Ακτή Μιαούλη , Μαριδάκη , Κοκοτσή , Τζιλιβάκη, αριστερά Ελ. Βενιζέλου , Δαγκλή, Μαν. Κουνδούρου , αριστερά Ελ. Βενιζέλου , αριστερά Ηρώων Πολυτεχνείου , Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) , δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου ( Δημοκρατίας ) , αριστερά Χατζημιχάλη Γιάνναρη , πλατεία δημοτικής αγοράς , Σκαλίδη , Κισάμου , αριστερά Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, αριστερά Μονής Γωνιάς , Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη. Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.

10ARI

Σταθμοί νερού

Α) Σπίτι Βενιζέλου 2,3 χλμ
Β) Πλατεία Δικαστηρίων 4,2 χλμ
Γ) Σελίνου 7,00 χλμ

Στον αγώνα των 10 χλμ θα υπάρχει χρονομέτρηση με τσιπάκια .

β) Δρόμος υγείας & δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ.
Ώρα εκκίνησης: 19:15


Περιγραφή διαδρομής:

Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό λιμάνι με κατεύθυνση προς ανατολή. Διέλευση, διαδοχικά, από τις οδούς:

Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως, Δευκαλίωνος , Ακτή Μιαούλη , Μαριδάκη , Κοκοτσή , δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου , Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) , δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου ( Δημοκρατίας ) , αριστερά Χατζημιχάλη Γιάνναρη , πλατεία δημοτικής αγοράς Σκαλίδη , δεξιά Πειραιώς , δεξιά Ακτή Κανάρη , Ακτή Κουντουριώτη. Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.

 sdyx1

Σταθμός Νερού

Πλατεία δικαστηρίων

Δικαίωμα Συμμετοχής


Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10.000μ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1998 και μεγαλύτεροι).


Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι), μικρότερες ηλικίες συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες .


Διακρίσεις – Έπαθλα για το δρόμο των 10 χλμ


Κύπελα: στους τρείς (3) πρώτους άνδρες της γενικής κατάταξης και στις τρείς (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Ειδική κατηγορία: Κύπελλο στους ΑΜΕΑ


Παράλληλα, θα γίνει απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους 3 πρώτους που θα τερματίσουν από την κάθε ηλικιακή κατηγορία από τις παρακάτω στα 10 χιλιόμετρα :


Κατηγορίες Ανδρών:  έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60+
Κατηγορίες Γυναικών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60+


Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο , τεχνικό μπλουζάκι . Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον αγώνα των 10 χλμ οι θέσεις είναι 300 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος θα υπάρχει χρονομέτρηση και γενική κατάταξη ανδρών-γυναικών και θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες βαρύτιμο χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα


ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος οι θέσεις είναι περιορισμένες , 300 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Δηλώσεις Συμμετοχής


Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα των 10.000 μ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τετάρτη 12-10-2016 , ενώ για τον δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5000μ μέχρι και μια ώρα πρίν την έναρξη της εκκίνησης .


Εξυπακούεται ότι αν δεν έχουν εξαντληθεί οι συμμετοχές , εγγραφές και για τους δύο δρόμους θα γίνονται μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του νυχτερινού δρόμου


Τρόποι Εγγραφής


α) Στα γραφεία του ΣΔΥΧ κάθε Τετάρτη 19.00΄ - 21.00΄ και την Δευτέρα 10-10 , την Τρίτη 11-10 και την Τετάρτη 12-10-2016 , 19.00 - 21.00 το απόγευμα


β) Με online εγγραφή πατώντας εδώ: Online Εγγραφή εως τις 12-10-2016.


Υγειονομική Κάλυψη


Θα υπάρχει σε ετοιμότητα ασθενοφόρο για οποιονδήποτε χρειαστεί ιατρική βοήθεια.


Αντίτιμο Συμμετοχής


Η συμμετοχή για τα 10χλμ είναι 10 ευρώ . Για τα 5 χλμ είναι 5 ευρώ .


Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων η συμμετοχή στα 10 χλμ είναι 8 ευρώ και για τα 5 χλμ 3 ευρώ .
Το αντίτιμο συμμετοχής μπορεί να γίνει


Α) κατά την εγγραφή στα γραφεία του ΣΔΥΧ.


Β) Με online πληρωμή στο λογαριασμό GR 9302607460000930103339028 EUROBANK προσκομίζοντας το αντίγραφο της κατάθεσης με το όνομά τους ή στέλνοντάς το στο mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο γυμναστήριο της παλιάς ηλεκτρικής στην οδό Γογονή για τους συμμετέχοντες στα 10 χλμ την Παρασκευή 14-10-2016 και από ώρες 17.00 έως 20.00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.


Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

10.000μ
Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό δίπλωμα .
5000μ
βαρύτιμο χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο, αριθμός συμμετοχής ,ηλεκτρονική χρονομέτρηση, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό δίπλωμα .

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 09:46)

 
Χορηγοί

Logo DimosChaniwn

Venizelos

 

perifereia chan

 

 

ebex

 

 

samaria

 

acs

 

  nektar
 

pano