8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Μαραθώνιος Κρήτης 2018

«Μαραθώνιος Κρήτης – CreteMarathon 2018»

Αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη

« Η Κρήτη γιόρτασε τον τρίτο Μαραθώνιο της»

Την εικόνα του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης ανέδειξε πανελλαδικά η αυθόρμητη πρωτοβουλία του συμμετέχοντα δρομέα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, Μανώλη Παπαδάκη:

«Η λεβεντιά είναι μια πληγή που πάντα αίμα τρέχει, Θεέ μου και πως την εβαστά εκείνος που την έχει.»

Ο Μανώλης Παπαδάκης από την Ιεράπετρα έκοψε το νήμα του 3ου Μαραθωνίου της Κρήτης κρατώντας μια λύρα στο χέρι…!!!

Σκόρπισε συγκίνηση αφιερώνοντας την παραπάνω μαντινάδα στον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, που έχασε την ζωή του την Πέμπτη 12 Απριλίου,

καθώς και στην οικογένεια του…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://fb.watch/nkh_hDbNoz/

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 2.500 τερματίσαντες δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Μαραθώνιος της Κρήτης. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΣΔΥ Χανίων, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τους Δήμους της Περιφερειακής ενότητας, την θεσμική συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΟΤ, της AIMS και του ΣΕΓΑΣ.

Tο αγώνισμα των 10 χλμ. ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη την μνήμη του οποίου τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Ναύαρχος Αποστολάκης Ευάγγελος, όλοι οι τοπικοί διοικητές των Στρατιωτικών και Αστυνομικών δυνάμεων και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με 23 Ευέλπιδες με επικεφαλής των Διοικητή Υποστράτηγο Λαλούση Χαράλαμπο που αγωνίστηκαν στα 10 χλμ.

Αναλυτικά οι τερματίσαντες δρομείς ήταν: στον Μαραθώνιο Δρόμο 207, στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. 432, στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. 572, στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. Σχολείων 203 και στον Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. 1.100. Σε αυτά τα νούμερα θα πρέπει να υπολογίσουμε και 10δες πολίτες και επισκέπτες, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες των αγώνων οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή και αγωνίστηκαν την τελευταία στιγμή, και εμφανίζονται μέσα στο πλήθος των εκκινήσεων στο video του αγώνα.

από την ΟΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΕΠΊΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία