8ος Μαραθώνιος Κρήτης
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

   Χανιά 24/4/2019

 

  Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου  Δρομέων Υγείας Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την αμέριστη και πολύπλευρη υποστήριξή , τους Συνδιοργανωτές  του  4ου  Μαραθωνίου  , την Περιφέρεια Κρήτης , την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμους Χανίων, Κισσάμου , Αποκόρωνα , Πλατανιά και Σφακίων, και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τον μεγάλο χορηγό ΕΤΑΝΑΠ – νερά ΣΑΜΑΡΙΑ,  το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου, το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων , την ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES , την ΔΕΗ , τον ΔΕΔΔΗΕ, την  ARLA PROTEIN, την AMSTEL FREE, την εταιρεία ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ, την  ΑΒΕΑ, το τυπογραφείο ALL TO PRINT ΧΑΖΗΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, το κατάστημα ΡΟΜΒΟΣ,  την HIGH5 SPORT NUTRITION, την POWERADE, τα sm ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ , την ALFIX,  την εταιρεία παραγωγής μελιού KOPELIA, το Επίσημο Ξενοδοχείο της Διοργάνωσης – ΚΥΔΩΝ – τα ΜΜΕ ( ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΡΗΤΗ TV, ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΡΟΜΟΣ FM,  ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ , ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, RUNNING NEWS, HANIA NEWS, ZARPA NEWS, FLASH NEWS, ΕΡΑ SPORT, KRITI 24.GR, EPARXIES.GR, SUPER FM, MAGIC FM, ΔΙΚΤΥΟ FM, D CODE, ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, PARAKRITIKA.GR, 101,5 FM).

Επίσης να ευχαριστήσουμε, τους Θεσμικούς Υποστηρικτές της Διοργάνωσης , τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, το Ν.Κ. , το Ν.Ν.Κ,  τον Σύλλογο Φαρμακοποιών Χανίων , τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τομέας Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών), την ΕΠΣ Χανίων, το Χαμόγελο του παιδιού, την Λέσχη κλασικής μοτοσυκλέτας, το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

Τέλος, να συγχαρούμε  όλους τους δρομείς για την συμμετοχή τους, τους εθελοντές που στήριξαν και βοήθησαν έτσι ώστε η Διοργάνωση να μπορέσει να ανταποκριθεί  στον μέγιστο βαθμό για την άψογη εξυπηρέτηση των χιλιάδων δρομέων από Κρήτη, Ελλάδα και εξωτερικό .

Αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχής, χωρίς την καθοριστική παρουσία όλων σας.

Είμαστε ευτυχείς που σταθήκατε δίπλα μας στον 4ο Μαραθώνιο Κρήτης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης το 2020.

 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Email
Print
WhatsApp
Περισσότερα στην ίδια κατηγορία